Houten baklijst M410 Blank ongelakt zonder trap

Houten baklijst met een rand van 10 mm zonder zogenaamde trap, waardoor de baklijst strakker aansluit op het ingelijste werk. Kijk ook bij 'meer informatie'.

18,09 €

Model M410 blank ongelakt is een overschilderbare houten baklijst met een rand van 10 mm dik, zonder trap (zie afbeeldingen). De lijst is verkrijgbaar in diverse standaardformaten, maar wordt ook op maat gemaakt. De blanke ongelakte lijst wordt zonder ophangdraad of -ogen geleverd. Maten groter dan 70 cm x 100 cm worden geleverd als vier losse lijstdelen met een Mix&Match-systeem. Dit is erg gemakkelijk in elkaar te zetten (zie video).

 

Let op: onze baklijsten worden standaard 10 mm groter gezaagd, dus 5 mm rondom. Een 50 cm x 50 cm wordt dan een 51 cm x 51 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering, op te vangen.

 

Alle houten lijsten worden in de verstekken gekleurd, gelijmd en geniet. Zo blijft het verstek na verloop van tijd goed gesloten, ook onder invloed van temperatuurwisselingen.

 

Maten groter dan 70 x 100 worden geleverd in vier losse lijstdelen en zijn gemakkelijk te monteren zoals in onderstaande video:

 
Gerelateerde producten:

Fotoprint op canvas