Houten baklijst M450 Blank ongelakt (3D)

Houten baklijst, speciaal voor extra dikke driedimensionale doeken, met een rand van 10 mm. Kijk ook bij 'meer informatie'.

23,53 €

Model M450 blank ongelakt (3D) (art. nr. 2450) is een overschilderbare houten 3D-baklijst (speciaal geschikt voor dieptewerk door de hogere randen) met een vlakke lijstrand van 10 mm dik en een kleine trap (zie afbeeldingen). De lijst is verkrijgbaar in diverse standaardformaten, maar wordt ook op maat gemaakt. De blanke ongelakte lijst wordt zonder ophangdraad of -ogen geleverd. Maten groter dan 70 cm x 100 cm worden geleverd als vier losse lijstdelen met een Mix&Match-systeem. Dit is erg gemakkelijk in elkaar te zetten (zie video).

 

Let op: onze baklijsten worden standaard 10 mm groter gezaagd, dus 5 mm rondom. Een 50 cm x 50 cm wordt dan een 51 cm x 51 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering, op te vangen.

 

Alle houten lijsten worden in de verstekken gekleurd, gelijmd en geniet. Zo blijft het verstek na verloop van tijd goed gesloten, ook onder invloed van temperatuurwisselingen.

 

Maten groter dan 70 x 100 worden geleverd in vier losse lijstdelen en zijn gemakkelijk te monteren zoals in onderstaande video:

 
Gerelateerde producten:

Fotoprint op canvas