Wandklokken

Nous ne pouvons pas trouver de produits correspondants à la sélection.

In ieder huis hangt tegenwoordig wel een grote klok. Ons assortiment aan wandklokken hebben een langere levertijd dan onze fotokaders, deze zullen ongeveer in 1 tot 2 weken thuisbezorgd worden.

De meeste van onze wandklokken zijn de tandwielen zichtbaar, wat deze klokken een echte industriële look geven. Deze klokken zijn hoofdzakelijk verkrijgbaar in een quartz uitvoering, geleverd exclusief batterij (doorgaans zijn er 2 of 3 AA batterijen nodig om de klok werkend te krijgen).

Wij hebben klokken met en zonder glasplaat. Deze glasplaat zorgt ervoor dat het uurwerk beschermt wordt. Onze klokken zijn geschikt om op te hangen in veel voorkomende plekken in huis, de meest populaire plekken zijn toch wel de woonkamer en keuken. Een bijzondere wandklok aan de muur kan de ruimte echt een unieke uitstraling en sfeer geven.

Een wandklok met grote wijzers in een neutrale kleur geeft een ruimte een minimalistische uitstraling. Daarnaast kun je kiezen voor een opvallendere klok, kies dan voor een wandklok met een gouden of koperen tint. Een wandklok kopen wordt hierdoor mogelijk voor de vele verschillende soorten smaken en stijlen interieurs.

Quartz Wandklokken

De meeste wandklokken beschikken tegenwoordig over een quatz uurwerk. Dit type klok is stiller dan de meeste traditionele klokken en hebben daarnaast geen melodie. Doordat ze vrij stil zijn wordt er over het algemeen geen last ondervonden van het getik van de klok. Deze klokken werken op batterijen, waardoor het opwinden van de klok verleden tijd is. Dit alles maakt dat deze klokken de laatste jaren erg veel aan populariteit hebben gewonnen. Dit komt omdat de batterijen vaak jaren meegaan en je hierdoor geen omkijken hebt naar de klok.

Grote wandklokken voor aan de muur

Al onze klokken zijn bedoeld voor het bevestigen aan de muur. Grote wandklokken zijn erg geschikt als eyecatcher in bijvoorbeeld de woonkamer. Daarnaast vallen onze industriële wandklokken erg op door hun unieke design. Onze collectie wandklokken bestaat uit klokken met de volgende diameters: 48cm, 57 cm, 60 cm, 75 cm, 90 cm, 101 cm en 117 cm.

De wandklokken van Kaderspecialist zijn geschikt voor ieder interieur, of je nou een industrieel of klassiek interieur hebt. De zwarte kleuren met de gouden accenten en het metalen uiterlijk geven alle klokken een mooi klassiek uiterlijk.

Wandklok kopen

Het kopen van een wandklok kan een lastige opgave zijn. Daarom hebben wij alleen de beste klokken geselecteerd. Onze wandklokken zijn veelal gemaakt van metaal, soms in combinatie met hout. Daarnaast bieden wij boven de €100,- gratis verzending aan. Bestel je op werkdagen? Dan is onze levertijd ongeveer een tot twee weken.

Om een mooi rustig beeld te geven is het vaak een goede keuze om een klok in dezelfde materialen te kiezen als de rest van je woning. Laat de klok bijvoorbeeld aansluiten op je houten vloeren, metalen ramen of meubelen. Hoe meer je combineert, hoe stijlvoller je woning wordt.